Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výzva k předkládání žádostí o poskytnutí dotace v rámci programu Preventivní programy realizované školami a školskými zařízeními na rok 2011

Mgr. Krčmářová Petra

  • 13. 04. 2011 12:00
  • Školství

Sdílet článek

Liberecký kraj vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o poskytnutí dotace v rámci programu Preventivní programy realizované školami a školskými zařízeními na rok 2011.
 
Finanční prostředky může škola nebo školské zařízení obdržet na základě předloženého projektu a vyplněného formuláře žádosti o poskytnutí dotace v rámci programu Preventivní programy realizované školami a školskými zařízeními na rok 2011, na podporu projektů, které jsou cíleně zaměřeny na problematiku prevence rizikového chování u dětí a mládeže škol a školských zařízení v územní působnosti kraje zařazených v síti škol, předškolních zařízeních a školských zařízeních.
 
Žádosti je možné předkládat (spolu s povinnými přílohami a prohlášením de minimis) v termínu od zveřejnění Výzvy na webu Libereckého kraje do 15. 5. 2011 do 13.00 hod (termín doručení na podatelnu Krajského úřadu Libereckého kraje). Dle výzvy je nutné odevzdat Žádost také elektronickou formou na email: petra.krcmarova@kraj-lbc.cz
 
Informace Vám poskytne:
Mgr. Petra Krčmářová, tel: 485 226 639, e-mail: petra.krcmarova@kraj-lbc.cz
 
 
 
 
 
Žádosti neúplné a dodané po termínu uzávěrky budou vyřazeny!
 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky