Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada LK jmenovala do funkce sedm ředitelů škol a školských zařízení

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 14. 05. 2014 11:01
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Rada LK jmenovala do funkce šest ředitelů středních škol, kteří obhájili své místo. K jediné změně dochází v Dětském domově v Dubé - Deštné, kde se vedoucího místa ředitelky ujme Zdeňka Slavíková.

Youtube video Na základě novely školského zákona vznikla Libereckému kraji povinnost vyhlásit konkurzy na vedoucí pracovní místa těch ředitelů, kteří vykonávají činnost ředitele v příslušné škole nebo školském zařízení po dobu kratší než 3 roky, a to z důvodu ukončení jejich výkonu práce k 31. 7. 2014. Rada kraje v souladu s doporučeními konkurzních komisí jmenovala s účinností od 1. srpna 2014 do funkce ředitelů:

-          Ing. Milenu Lednejovou  - Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola v Turnově

-          Ing. Vlastu Fischerovou – Střední průmyslová škola technická v Jablonci nad Nisou

-          PaedDr. Václava Hartmana - Gymnázium a Střední odborná škola v Jilemnici

-          Mgr. Jiřího Malého – Integrovaná střední škola v Semilech

-          Mgr. Janu Urbanovou - Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická v Liberci

-          Ing. Janu Rulcovou - Střední uměleckoprůmyslová škola a Vyšší odborná škola v Turnově

-          Mgr. Zdeňku Slavíkovou – Dětský domov v Dubé – Deštné

„Šestici stávajícím, ale i nově jmenovaným do funkce ředitele přeji mnoho štěstí a přeji si, aby ihned navázali na doposud úspěšné ředitelování. Ředitelce Zdeňce Slavíkové držím palce, aby se pod jejím vedením dětský domov rozvíjel a podařilo se mu tak, alespoň částečně, nahradit chybějící rodinné zázemí,“ uvádí k nástupu ředitelů členka rady kraje pro resort školství, mládeže a zaměstnanosti Alena Losová.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky