Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pracovní skupina pro posouzení optimalizace

  • 11. 01. 2010 11:15
  • Školství

Sdílet článek

V návaznosti na předchozí provedené kroky v rámci optimalizace sítě středních škol na základě dokumentu „Změny vzdělávací soustavy středních škol Libereckého kraje“ byla ustavena pracovní skupina, jejímž cílem je opětovné odborné posouzení uvedeného dokumentu a změn v síti škol z něj vyplývajících. Členy této pracovní skupiny byli jmenováni: PaedDr. Jiří Týř (e-mail: tyr@dts.cz), Mgr. Miroslav Beran (e-mail: miroslav.beran@kraj-lbc.cz), PaedDr. Milan Kubát (e-mail: kubatm@skolalipa.cz), Mgr. Jaroslav Poláček (e-mail: polacek.jaroslav1@seznam.cz), Mgr. Petr Tulpa (e-mail: tulpa@mestojablonec.cz), Leoš Křeček (e-mail: leos.krecek@kraj-lbc.cz). Ze strany odborné veřejnosti jsou přijímány podněty a návrhy k tomuto tématu do 23. dubna 2009, přičemž je lze zasílat jednotlivým členům pracovní skupiny a současně také vždy Monice Čermákové z odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu (e-mail: monika.cermakova@kraj-lbc.cz). Pracovní skupina se bude těmito podněty zabývat a v druhé polovině roku předloží k další diskusi výstup ze své práce.

 

Pracovní skupina pro posouzení změn vzdělávací soustavy středních škol Libereckého kraje zveřejňuje stanovisko k
záměru Libereckého kraje sloučit SUPŠ sklářskou v Kamenickém Šenově s VOŠ sklářskou a SŠ v Novém Bor - ZDE (__).

Aktualizováno k 11.1.2010

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky