Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na vzdělávací semináře

Bc. Čarnogurská (Voženílková) Tereza

kontrolor

  • 09. 12. 2010 15:13
  • Školství

Sdílet článek

Středisko ekologické výchovy DIVIZNA při ZOO Liberec Vás zve na další semináře pro pedagogy v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků. Ve čtvrtek 13.1. 2011 od 9.00 do 15.00 hodin se bude konat seminář s názvem „Jak získat prostředky na školní projekt?“ Rádi byste ve své škole rozjeli nějaký projekt, ale schází vám finance? Na semináři se můžete seznámit s možnými finančními zdroji i s tím, na co je třeba si dát při jejich využití největší pozor. Program je postaven především na představení bohatých praktických zkušenosti lektora se znalostmi psaní i hodnocení žádostí o grant i dalšími metodami získávání finančních prostředků. 

V úterý 15. února se bude konat seminář "Geneticky modifikované organismy (GMO)".  Na semináře je nutné se předem přihlásit. Veškeré informace včetně toho, jak se přihlásit, najdete na www.zooliberec.cz/divizna/ (__).

Podrobnosti naleznete v následující příloze:

Informace k seminářům (__)

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky