Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jizerská 50 je legendární i v létě. Troufnete si na běžeckou výzvu?

Marie Kubínová

odborná zaměstnankyně

  • 27. 06. 2024 14:19
  • Školství

Sdílet článek

Je nejvyšší čas začít trénovat na letní verzi největšího lyžařského závodu ve střední Evropě – Jizerskou 50. Závod Běhej lesy Jizerská se uskuteční 24. srpna a nabídne vyžití nejen pro ostřílené běžce, ale rovnou pro celou rodinu.

Seriál Běhej lesy letos slaví jubilejních 10 let své existence, ale letní Jizerská 50 je přece jenom unikát. Letos se tento pilotní závod poběží už po jedenácté. Ani o více než dekádu později by si milovníci přírody, hor a běhání neměli závod nechat ujít. 

Sobota 24. srpna

  • Charitativní Penny běh na 5 km - Krátký běh, velká pomoc.
  • Nova 11 km - Pro ty, co se rádi trochu zapotí.
  • 23 km - Skvělá výzva pro všechny, kteří milují delší trasy a chtějí si užít sílu přírody.
  • Po stopách Jizerské 50 (48 km) - Královská disciplína pro opravdové hrdiny.
  • Dětské závody Dr Max - Od nejmenších šnečků po téměř dospělé kolouchy a laně.

Stadion v Bedřichově asi není potřeba blíže představovat. Právě zde padne startovní výstřel a hromada běžců proběhne kolem pomníku, kde poctí vzpomínkou členy Expedice Peru 1970, a vydá se do jizerské divočiny. Startovné lze získat na webu  behejlesy.cz

TZ: Běhej lesy

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky