Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace č. 7/2017 - Informace o výběrovém řízení na pozici ředitelky Obchodní akademie, Hotelové školy a Střední odborné školy, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace

Mgr. Fričová Lenka

vedoucí oddělení matrik a státního občanství

  • 13. 02. 2017 12:17
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti: Žadatelka žádala o poskytnutí informací týkajících se výběrového řízení na pozici ředitel/ka Obchodní akademie, Hotelové školy a Střední odborné školy Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, IČ: 75129507, a to konkrétně:

  1. Poskytnutí vlastních koncepcí rozvoje školy všech uchazečů přihlášených do konkurzního řízení,

  2. Poskytnutí informace o složení odborné komise, která provedla hodnocení účastníků, včetně účastníků s hlasem poradním,

  3. Poskytnutí informací, jaká měla odborná hodnotící komise stanovena hodnotící kritéria včetně bodového ohodnocení,

  4. Poskytnutí zápisů ze všech jednání odborné hodnotící komise včetně výstupů výběrového řízení,

  5. Poskytnutí písemných vyjádření obou odborových organizací, které působí při výše jmenované škole, která zohlednili členové Rady LK při svém rozhodování o jmenování ředitelky školy.

Odpověď:

  1. Koncepce rozvoje školy uchazeček jsou přílohami 1-4 této odpovědi,

  2. Konkurzní komise, která provedla hodnocení účastníků, se sešla v následujícím složení: Mgr. Petr Tulpa, Ing. Jitka Volfová, Leoš Křeček, Ing. Zdeněk Šlaich, Mgr. Iva Kvízová, Mgr. Jana Srnová, Ing. Martin Gold. Přizvanými odborníky k jednání konkurzní komise byli: Ing. Tomáš Hocke, Ing. Martina Drahoňovská.

  3. Konkurzní komise posuzovala uchazeče způsobem uvedeným ve vyhlášce č. 54/2005 Sb., o náležitostech konkurzního řízení a konkurzních komisí, v platném znění. Žádná jiná hodnotící kritéria nebyla stanovena.

  4. Zápisy z jednání konkurzní komise jsou  přílohami 5 a 6 této odpovědi,

  5. Písemná vyjádření obou odborových organizací před rozhodnutím rady kraje o jmenování ředitelky školy, jsou přílohami 7 a 8 této odpovědi.

  • koncepce_VANATKOVA_anonym (.pdf)
    188 kB
    13. 02. 2017 12:25

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky