Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Feminafest má bohatý program i pro zralé ženy

Mgr. Langer Jiří

  • 02. 10. 2013 12:22
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

O tom, jak s nadhledem projít obdobím klimakteria, pohovoří na letošním 2. ročníku Feminafestu, který se koná 5. října od 9 a od 14 hod., známí liberečtí gynekologové.

Co se děje s tělem ženy v době okolo 50. roku života a jak tomu čelit bez mýtů a zbytečný obav? Na to odpoví například primář MUDr. Pavel Černý či jeho kolegové MUDr. Michal Dlouhý a MUDr. Vít Mairich. Vše, co je spojené s onemocněním prsu, vysvětlí chirurg MUDr. Michal Valenta, a jak se vypořádat se sexuálními obtížení zase poradí psychiatr MUDr. Tomáš Neumann.     

Pro všechny ženy dopolední části Feminafestu jsou kromě celé řady zajímavých informací připraveny i ochutnávky zdravých jídel anebo bohatá tombola. „Snažili jsme se připravit dopoledne pro všechny návštěvnice tak, aby se dozvěděly informace, na které se třeba ostýchají zeptat, ale abychom je nalákali i bohatým doprovodným programem. Naším cílem je motivovat ženy, aby na akci přišly. Jediné, co musí učinit, je registrace prostřednictvím webových stránek www.nemlib.cz, abychom věděli, s jak velkým počtem návštěvnic máme počítat,“ vysvětlila vrchní sestra libereckého gynekologicko-porodnického oddělení Mgr. Zuzana Paukertová.

Účastnice dopolední části Feminafestu se tak mohou těšit například na ceny jako je facelifting, lymfodrenáž anebo neinvazivní liposukce. Připraveny jsou pro ně vzorky kosmetiky ale i poukázky na kondiční cvičení či míče na cvičení. Své chuťové buňky pak poškádlí ochutnávkami například kuskusového makovce, jáhlových kuliček s meruňkami anebo zeleninovou směsí s tofu.

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky