Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Změny v představenstvu KNL.a.s,

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 09. 2013 16:44
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Dozorčí rada Krajské nemocnice Liberec na svém úterním odpoledním zasedání přijala rezignaci předsedy představenstva Ing. Jiřího Veselky, MBA a zároveň odvolala z postu člena představenstva bývalého lékařského ředitele MUDr. Jana Mečla.

Dozorčí rada na uvolněná místa v představenstvu zvolila generálního ředitele KNL, a.s. MUDr. Luďka Nečesaného, MBA a obchodního ředitele Ing., Mgr. Milana Trpišovského, MBA.

Pro volbu nových členů představenstva se vyslovilo všech osm přítomných členů dozorčí rady.  „Jde o logické propojení nového vrcholového managementu nemocnice s jejím statutárním orgánem, kterým je představenstvo. Završují se tak změny ve vedení nemocnice,“ uvedl předseda dozorčí rady KNL, a.s. prof. Ing. Josef Šedlbauer, Ph.D. 

Představenstvo KNL, a.s. na svém středečním jednání zvolilo novým předsedou představenstva generálního ředitele MUDr. Luďka Nečesaného, MBA.

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky