Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zlato v odpadkovém koši – Pozvánka na seminář věnující se problematice sběru elektroodpadu

Ing. Čermáková Monika

vedoucí oddělení vzdělávání a koncepcí

  • 05. 11. 2010 10:40
  • Školství

Sdílet článek

Součástí projektu čtyř základních škol Liberecka zaměřeného na sběr nefunkčních drobných elektrospotřebičů je otevřený seminář pro pedagogy I. a II. stupně věnovaný problematice elektroodpadu a jeho sběru. Seminář se bude konat  dne 15. 11. 2010 od 14:00 hodin v prostorách společnosti Čmelák ve Švermově 32, v Liberci - Františkově. Přednášející:  Iva Červená - regionální zástupce sdružení Asekol pro Liberecký a Ústecký kraj, Jana Kerdová – lektorka ekologické výchovy Čmelák
Program je plánovaný od 14:00 do  16:30 hodin a naleznete ho v přiloženém dokumentu.
Účastníci mají možnost získat metodiku Eko abeceda určenou pro I. a II. stupeň zš. Seminář je díky podpoře Fondu Asekol bez účastnického poplatku.
Svou účast potvrďte mailem organizátorce semináře Janě Kerdové na: jana.kerdova@cmelak.cz případně na telefonu 777 749 370.

Pozvánka na seminář Zlato v odpadkovém koši (*.pdf) (__)
 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky