Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zjišťovací řízení k Územně energetické koncepci

Mgr. Slowíková Zuzana

  • 08. 09. 2006 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:4290|autor:Mgr. Slowíková Zuzana|email:zuzana.slowikova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 707|mobil:|aktualizace:]

Koncepce „Územně energetická koncepce Libereckého kraje“ podléhá zjišťovacímu řízení dle § 10 d) citovaného zákona. Zjišťovací řízení bylo zahájeno podáním oznámení koncepce s náležitostmi dle příl. č. 7 zákona.

Oznámení koncepce je k nahlédnutí na Krajském úřadě  Libereckého kraje, odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí, č. dv. 1223 v úřední dny (pondělí a středa), nebo v jiné dny po předchozí telefonické dohodě (485 226 583, Ing. Slavíková). Do oznámení koncepce lze také nahlédnout v Informačním systému EIA na internetových stránkách www.ceu.cz/EIA/SEA, kód koncepce MZP045K.

Každý může zaslat své písemné vyjádření k oznámení koncepce na Ministerstvo životního prostředí, Vršovická 65, 100 10 Praha 10 do 20 dnů ode dne zveřejnění informace o oznámení na úřední desce kraje. Na úřední desce Krajského úřadu Libereckého kraje byla informace zveřejněna dne 4.9.2006.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky