Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zasloužilí učitelé liberecké Obchodní akademie rušili v hledišti jako malé děti

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 10. 2013 13:12
  • Školství

Sdílet článek

Výbuchy smíchu na jevišti i v hledišti doprovázely slavnostní večer v Naivním divadle, který připravila ke svému 150. výročí založení Obchodní akademie Liberec. Vedení školy udělovalo k jubileu obchodní akademie svým bývalým dlouholetým učitelům pamětní medaile.

Oceňování zasloužilých učitelů a učitelek obchodní akademie okořenil ředitel školy Jaroslav Počer, který celý večer moderoval, mnoha vtípky. Proto vládla večeru, jenž se uskutečnil v Naivním divadle ve středu 16. října, příjemně uvolněná, až rodinná atmosféra. „Prosím, Řezníčková ruší,“ žalovala z hlediště panu řediteli na jeviště jedna ze zasloužilých učitelek na druhou.

Humor pak nechyběl ani ve zdravicích náměstka primátorky pro oblast školství a kultury Kamila Jana Svobody a hejtmana Libereckého kraje Martina Půty. Zatímco náměstek Svoboda děkoval s nadsázkou škole za to, že se obejde bez peněz Statutárního města Liberce, hejtman Půta, který se akce zúčastnil  s krajskou radní Alenou Losovou  v podobném duchu ocenil, že škola nežádá víc peněz od svého zřizovatele, Libereckého kraje. Svou troškou do mlýna přispělo i Naivní divadlo. Předvedlo svou úspěšnou komedii Ivy Peřinové Labutí jezírko.

Stříbrné pamětní mince si odnesli tito zasloužilí učitelé: Rudolf Anděl, Jindřich Jůzl, Zuzana Lapková – Fialová, Vlaďka Petržílková a Hana Řezníčková.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky