Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Začalo výběrové řízení na ředitele kamenické sklářské školy

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 11. 2013 15:55
  • Školství

Sdílet článek

Rada kraje po projednání souhlasila s vyhlášením výběrového řízení na obsazení funkce ředitele příspěvkové organizace Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Kamenickém Šenově.

Rada předtím vzala na vědomí rezignaci Petra Kolče na vedoucí místo ředitele sklářské školy.

Zároveň jmenovala ředitelkou uměleckoprůmyslové školy sklářské v Kamenickém Šenově Hanu Kubátovou Ortovou na dobu určitou, do doby vyhlášení výsledků konkurzu (nejpozději do konce února).

Lhůta pro podání přihlášky do konkurzů na funkce ředitele je 31. 12. 2013, předpokládaný termín nástupu 1. 3. 2014. Dle zákona zřizovatelské funkce vůči příspěvkovým organizacím zřízených krajem vykonává rada, která mimo jiné jmenuje a odvolává ředitele příspěvkové organizace.

Viz také video: http://www.youtube.com/watch?v=Xg_2E2ym0Oc

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky