Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Workshopy v Motyčkovic klice představí metodu Grunnlaget

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 08. 04. 2022 09:28
  • Školství

Sdílet článek

Cyklus workshopů pro pedagogy a asistenty pedagogů v rámci projektu Být spolu se koná od 19. do 22.dubna a od 25. do 28. dubna v prostoru Motyčkovic kliky v liberecké Horské ulici 165. Workshopy jsou zaměřené na praktickou výuku metodologie Grunnlaget, jež vznikla v Norsku a zabývá se metodou pojmového vyučování. Projekt Být spolu  se zabývá prevencí  duševního zdraví, vzděláváním a integrací dětí i dospívajících s nějakou formou duševní poruchy či onemocnění.

Metoda Grunnlaget je vhodná zejména pro děti s neurovývojovými poruchami, pro děti vyrůstající v nepodnětném prostředí, děti s poruchami učení, děti se slabšími sociálními podmínkami a pro integraci dětí z cizojazyčných států – hodí se například při učení ukrajinských dětí,  které se v současnosti integrují nebo budou integrovat do mateřských a základních škol.

Více informací o projektu Být spolu se nalézá na webu www.bytspolu.com, více o lektorech a metodě na webu  https://pedverket.no/.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky