Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výstupy ze semináře o česko-saském programu

Ing. Hozáková Martina

  • 20. 03. 2009 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:7721|autor:Ing. Hozáková Martina|email:martina.hozakova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 474|mobil:|aktualizace:]

Ve čtvrtek 19.3.2009 proběhl na Krajském úřadě Libereckého kraje Informační seminář pro žadatele v Programu Cíle 3 / Ziel 3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko 2007-2013. Více než 70 účastníků získalo základní informace o tom, jak připravit úspěšný projekt ve zmiňovaném operačním programu.

Témata semináře obsahovala přípravu a tvorbu žádosti včetně příloh, publicitu a praktické zkušenosti. Přednášejícími byla Ing. Eva Hajflerová z krajského úřadu a Marek Liebscher ze Společného technického sekretariátu v Drážďanech.

Pokud jste se nemohli tohoto semináře zúčastnit, můžete využít možnosti konzultovat Vaše projektové záměry se zaměstnanci Krajského úřadu Libereckého kraje nebo Společného technického sekretariátu v Drážďanech. Prezentace ze semináře jsou k dispozici na této adrese

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky