Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyhlášení výzvy k podávání žádostí o dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje č. 2 - Program resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova

Ing. Suchánková Jitka

administrátor programu dotačního fondu LK- Program č. 2 resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova

  • 02. 12. 2013 08:05
  • Rozvoj

Sdílet článek

Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů připravil 2. kolo výzvy podprogramu 2.5 – Podpora regionálních výrobků, výrobců a tradičních řemesel v rámci Programu resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova. Předkládat žádosti o přidělení dotace pro rok 2013 lze od 2.12. 2013. Uzávěrka příjmu žádostí je dne
6. ledna 2014 do 14.00 hodin.

Cílem této 2. výzvy je podpořit právnické a fyzické osoby podnikající, které splňují podmínku nositele značky místní produkce nebo jsou držitelé ocenění Výrobek roku Libereckého kraje, Regionální potravina Libereckého kraje, nositel tradice lidových řemesel.

Dotace bude poskytnuta na vymezený účel do maximální výše 70% skutečně vynaložených nákladů, max. však 50 000 Kč. Schválené finanční prostředky v aktuální výzvě podprogramu 2.5 – „Podpora regionálních výrobků, výrobců a tradičních řemesel“ činí 312 000,- Kč.

V případě dotazů se prosím obraťte na Mgr. Dagmar Šrytrovou, tel.: 485 226 678, email: dagmar.srytrova@kraj-lbc.cz nebo na Ing. Jitku Suchánkovou, telefon: 485 226 581, e-mail: jitka.suchankova@kraj-lbc.cz.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky