Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výdaje na provoz příspěvkových organizací Libereckého kraje v oblasti kultury, zdravotnictví, školství, sociální péče v roce 2020, 2021

Ing. Kateřina Jandlová

odborný zaměstnanec právního oddělení

  • 20. 04. 2022 14:55
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti:  žadatel požadoval poskytnutí informací o finančních prostředcích poskytnutých Libereckým krajem na provoz jednotlivých krajem zřízených příspěvkových organizacích a akciových společností, které provozují svou činnost v oblastech zdravotnictví, sociální péče, kultury a školství za roky 2020 a 2021.

Odpověď na žádost: 

Požadované informace o finančních prostředcích poskytovaných na provoz krajem zřízených příspěvkových organizací zpracoval KÚ LK do excelové tabulky, kterou žadateli zaslal přílohou. Akciovým společnostem v oblasti resortu zdravotnictví, které byly založeny Libereckým krajem, finanční prostředky na provoz kraj neposkytuje.

  • Priloha 1 provozni prispevek PO (.xlsx)
    17 kB
    20. 04. 2022 15:03

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky