Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Višňová dostala finanční dar na obnovu hasičské techniky

Šírová Květa

  • 04. 10. 2010 09:07
  • Školství

Sdílet článek

Finanční dar včera ve Višňové předal předseda Poslaneckého klubu ČSSD Bohuslav Sobotka společně s europoslancem Robertem Duškem a hejtmanem Libereckého kraje Stanislavem Eichlerem starostce Marii Matuškové.

„Předseda poslaneckého klubu ČSSD Bohuslav Sobotka předal starostce Višňové finanční dar ve výši padesáti tisíc korun. Peníze by měly posloužit na obnovu hasičské techniky, o jejíž značnou část přišli višňovští při srpnové povodni,“ říká hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler.

Peníze byly vybrány mezi jednotlivými poslanci ČSSD.

„Částka, kterou jsme vybrali mezi jednotlivými poslanci ve výši sto tisíc korun byla rozdělena rovným dílem. Padesát tisíc jsme na doporučení hejtmana Libereckého kraje Stanislava Eichlera věnovali Višňové a druhá polovina byla věnována rodinám postiženým povodněmi v Ústeckém kraji,“ říká Bohuslav Sobotka.

Po předání daru si Bohuslav Sobotka v doprovodu hejtmana Stanislava Eichlera a europoslance Roberta Duška prohlédl škody, které povodně napáchaly ve Višňové a Vísce.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky