Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh vzdělávání EDUCA poradí kam na školu i najde práci

Mgr. Langer Jiří

  • 14. 10. 2013 11:49
  • Školství

Sdílet článek

Vybíráte si ke studiu střední či vysokou školu? Hledáte práci? Pak právě pro vás je určen veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2013 MYJOB LIBEREC, který se uskuteční od 17. do 19. října 2013 v  Tipsport areně v Liberci.

Sedmý ročník největšího veletrhu v Severních Čechách bude slavnostně zahájen ve čtvrtek 17. října ve 12 hodin za účasti hejtmana Libereckého kraje Martina Půty a krajské radní pro školství Aleny Losové, kteří převzali nad veletrhem záštitu. Samotné brány veletrhu se otevřou již o tři hodiny dříve, kdy startuje i doprovodný program, který probíhá nejen na hlavním pódiu, ale v celé aréně.

„EDUCA je tradiční akcí, která propojuje dvě v dnešní době tolik stěžejní a diskutované oblasti, tedy vzdělávání a trh práce. Liberecký kraj je na veletrhu garantem oblasti vzdělávání, proto se zde prezentují krajem zřizované školské příspěvkové organizace, především pak střední školy. Aby měli i žáci mimolibereckých základních a středních škol možnost zhlédnout jejich pestrou nabídku, tak Liberecký kraj finančně podporuje jejich dopravu na veletrh,“ uvedla Alena Losová.

Proč se veletrhu Educa zúčastnit?
 

Jsem student

  • nabídka více než 80 škol a vzdělávacích zařízení z Libereckého kraje i celé ČR
  • příležitost ověřit si uplatnění v oboru
  • možnost získat informace o současném trhu práce
  • osobní setkání se společnostmi nabízejícími pracovní uplatnění

Hledám práci

  • nabídka více než 1.000 konkrétních pracovních míst
  • účast čtyř desítek společností hledajících nové zaměstnance
  • přednášky přinášející důležité informace pro zájemce o práci
  • jak sestavit životopis
  • jak oslovit potencionální zaměstnavatele
  • jak se prezentovat při pracovním pohovoru

Na návštěvníky veletrhu čeká na 30 vystavujících firem a kolem 60 vzdělávacích institucí z Libereckého kraje, ostatních krajů České republiky a zahraničí (50 středních škol a učilišť, 17 vysokých a vyšších odborných škol, 1000 pracovních míst v ČR).

Otevřeno je od 9 do 18 hodin, v sobotu od 9 do 16 hodin.

Doprava: Přímo k místu konání veletrhu jezdí přímý spoj MHD č. 17 z terminálu na Fügnerově ulici. Při příjezdu na vlakové či autobusové nádraží můžete využít pěší cesty navazující na příjezdový tunel na vlakovém nádraží. Vstup je zdarma!

 Více  na: http://educaliberec.cz/

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky