Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh Sport Live Liberec se blíží, láká na novinky

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec

  • 04. 09. 2024 08:40
  • Školství

Sdílet článek

Letošní, již 19. ročník oblíbeného sportovního veletrhu, Sport Live Liberec zve návštěvníky ke dni plném sportovních aktivit a zážitků. Představí se desítky sportovních klubů. Největší sportovní veletrh v severních Čechách startuje v sobotu 7. září a koná se od 9 do 16 hodin v liberecké Home Credit Areně a přilehlém areálu Sport Parku Liberec. Vstup je zdarma.

Úplně poprvé se veletrh stal součástí programu Aktivní září pod platformou Aktivní Česko. Novinkou tohoto ročníku je parkour, který se představí v rámci pohárového závodu. Pro profesionální závodníky bude připravena 40 metrů dlouhá dráha se speciálními překážkami, které musí zdolat.

Závodit se bude ve dvou disciplínách, a to ve speed run a freestyle. Jedním z profesionálů, který se zúčastní, je i světový šampion Jaroslav Chum. Pohárový závod v Liberci tak nabídne nejen exkluzivní možnost poznat blíž tuto stále více populární disciplínu, ale také si ji přímo vyzkoušet.

Již tradičně bude připravena autogramiáda A-týmu Bílých Tygrů Liberec. Těšit se lze ale i na naše Tygry v akci, a to na veřejném tréninku. Ostatní nadšenci ledové plochy si budou moci zabruslit v rámci zahájení sezony veřejného bruslení a to od 15 hodin v Home Credit Areně. Svou sílu ukážou také Strongmani z Mostu při silovém trojboji a děti si budou moci vyzkoušet své schopnosti v Kooperativa sportovním víceboji.

Více informací o všech aktivitách na Sport Live Liberec se nalézá na webu www.sportparkliberec.cz

Program Sport Live 2024 - 7. září 2024

Ledová plocha Home Credit Areny:

  • 08:45 – 09:45: Nábory do hokejové akademie Bílí Tygři Liberec
  • 10:00 – 10:45: Veřejný trénink A-týmu Bílí Tygři Liberec
  • 12:00 – 14:00: Zápas dorostu Bílí Tygři Liberec vs. HC Slavia Praha
  • 15:00 – 16:45: Veřejné bruslení

Centrální parkoviště:

  • 11:00 – 14:00: Pohárový závod v parkouru (nominace na MČR)

Aktivity v areálu Sport Park Liberec:

  • 09:00 – 16:00: Kooperativa sportovní víceboj pro děti
  • 10:00 – 16:00: Bowlingový a kuželkářský turnaj
  • 10:30: Autogramiáda Jiřího Berana, bronzový medailista z Paříže
  • 11:30 – 12:30: Autogramiáda hráčů Bílých Tygrů

TZ: Sport Live Liberec

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky