Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh EDUCA představí školy a nabídne práci

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 10. 10. 2017 13:09
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Už jedenáctý ročník veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí Educa MyJob Liberec 2017 se uskuteční ve dnech 12. – 14. října 2017 v liberecké Home Credit Aréně. Partnerem akce je i Liberecký kraj, který je zřizovatelem velké části škol prezentovaných na veletrhu.

Letošní ročník tradičně nabídne potřebné informace všem zájemcům o vzdělávání a zaměstnání. Studijní či pracovní příležitosti představí subjekty nejen z Libereckého kraje, ale i z dalších krajů České republiky a zahraničí. V prostorách arény se představí téměř 80 vystavovatelů z oblasti vzdělávání, kdy se budou prezentovat střední, vyšší odborné, vysoké školy a ostatní vzdělávací společnosti. Doplní je také přehlídka firem, personálních agentur a internetových portálů nabízejících práci. Veřejnost může veletrh navštívit zdarma.

Brány veletrhu se otvírají ve čtvrtek 12. října v 9 hodin a zavírají v sobotu 14. října ve 13 hodin, oficiální zahájení je na programu ve čtvrtek od 10.30 hodin, kde nebude chybět ani Petr Tulpa, náměstek hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti. „Na tradičním veletrhu se seznámíte s velkým množstvím nabídek na téma „Kam dál ze základní školy“. Najdete tady řadu propagačních materiálů nejen středních škol, ale také významných zaměstnavatelů Libereckého kraje. A pokud vás začne přemíra nabídek nudit anebo jste již rozhodnuti o tom, co budete po základní a střední škole dělat, navštivte doprovodné programy, které jsou zajímavé a přiblíží Vám vzdělávání z jiné strany,“ láká k návštěvě veletrhu náměstek Petr Tulpa. „Zároveň chceme příští ročníky této výstavy vylepšit a budeme rádi, když nám s tím pomůžete. Stačí popravdě vyplnit připravený anketní formulář a odevzdat jej pořadatelům. Přeji Vám všem, aby se Vám výstava líbila a nebyla jen pouhou ztrátou času,“  dodává náměstek.

Součástí veletrhu je také bohatý doprovodný program a především HR konference na téma „Vnitřní dynamika firem“, která se uskuteční ve čtvrtek 13. října. Čtvrteční program pak vyvrcholí inspirativní debatou s osobnostmi, která začne v 18 hodin v liberecké restauraci Koloseum. Diskutovat mohou návštěvníci s bojovníkem za křivou zeleninu – Zachraň jídlo – Adamem Podholou a prezidentkou nadačního fondu Vendulou Pitzingerovou. 

Liberecký kraj se jako spolupořadatel veletrhu Educa MyJob prezentuje svojí expozicí přímo u vchodu do arény. Vedle velkého množství propagačních a informačních materiálů nabízených po celou dobu trvání veletrhu připravil pro návštěvníky soutěž o zajímavé ceny. Více informací o programu veletrhu se dozvíte na stránkách www.educaliberec.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky