Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V sídle kraje se koná diskusní fórum EXPORT 2015

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 01. 06. 2015 15:41
  • Magazín
  • Rozvoj

Sdílet článek

Diskusní fórum pro podnikatele a odbornou veřejnost, nazvané EXPORT 2015, pořádá Liberecký kraj společně s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a Krajskou hospodářskou komorou Liberec. Seminář se uskuteční v úterý 2. června 2015 v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje od 10:00 hodin.

Diskusní fórum zaštítil hejtman LK Martin Půta, který se jej v úvodu zúčastní společně s radním Vítem Příkaským.

Účastníci se seznámí s aktuálními novinkami v oblasti státní podpory exportu a finančními nástroji na podporu exportu. Pořadatelé se naopak budou zajímat o zkušenosti podnikatelů s poskytovanými službami státní podpory exportu nebo o potřeby firem v exportní oblasti. „Rádi bychom také v rámci semináře rozvinuli diskusi o tématu a vzájemně si předali zkušenosti, které mají přizvaní významní exportéři z kraje, malí a střední podnikatelé a veřejné zainteresované subjekty. Chceme od účastníků získat inspiraci a především informace pro další zkvalitnění podpory exportních aktivit podniků,“ uvedl Vít Příkaský, člen rady kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

Co fórum nabídne podnikatelům?
Přehled o nabízených službách státní podpory exportu
Informace o možnostech financování exportních aktivit podniků
Informace o praktických zkušenostech podnikatelů v oblasti exportu
Podněty a kontakty pro Vaše další kroky na zahraničních trzích

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky