Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Liberci jednali rádní pro kulturu a cestovní ruch tří krajů

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 04. 2011 17:35
  • Školství

Sdílet článek

 

V Liberci se v závěru minulého týdne uskutečnilo setkání krajských radních por kulturu a cestovní ruch tří krajů – Libereckého, Pardubického a Královehradeckého kraje. Na programu Helmuta Dohnálka (KHK), Miroslava Stejskala (PK) a statutární náměstkyně hejtmana LK Lidie byly otázky z oblasti cestovního ruchu, a to zejména turistická infrastruktura a její rozvoj - pěší trasy, cyklotrasy a běžecké lyžování, marketingové aktivity či přeshraniční spolupráce.

 

Liberecký kraj má na svém území čtyři turistické regiony a z toho dva zasahují i na území jiných krajů (Český ráj a Krkonoše). A to je již důvod, proč by se některé aktivity měly řešit společně. Právě proto jsme toto setkání iniciovali, abychom došli ke společnému cíli, jak jednotlivé aktivity realizovat,“ uvedla statutární náměstkyně hejtmana..

Řešili jsme otázku společného výstavního stánku v Praze na veletrhu cestovního ruchu Holiday World, financování údržby cyklotras, práci Klubu českých turistů

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky