Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V kraji se bude propagovat život na venkově a soutěž Vesnice roku

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 09. 2013 20:16
  • Rozvoj

Sdílet článek

Celostátní síť pro venkov Liberecký kraj pořádá 30. září od 10 hodin v Sídle Libereckého kraje, U Jezu, v Liberci, v zastupitelském sále č. 326 pod záštitou Ivany Hujerové, členky rady kraje, seminář „Propagace života na venkově a soutěž Vesnice roku“.

Na semináři vystoupí starostové a zástupci obcí, které byly v letošním ročníku soutěže oceněny stuhou či diplomem a zazní informace od hodnotitelů komise soutěže Vesnice roku.

„Tento seminář by mohl být pro obce možným návodem, jak se zúčastnit soutěže Vesnice roku,“ řekla radní s tím, že ocenění, která byla udělena, přinesla obcím i různě vysoké finanční prostředky, které pomohou obcím realizovat některé projekty nebo akce.

„Obcím se také dostalo publicity v médiích,“ dodala.

Dle informací v pozvánce (viz programová příloha) prosíme potvrdit Vaši účast s uvedením počtu osob, které se tohoto semináře zúčastní, a to na e-mail Vlasta.Pavlikova@szif.cz do 25. 9. 2013.

Na tento seminář navazuje jednodenní exkurze 1. října. V tento den navštíví účastníci čtyři obce, které v letošním ročníku soutěže obdržely stuhu - Záhoří (okr. Semily) - Oranžová stuha, za spolupráci obce a zemědělského subjektu,  Pulečný – Modrá stuha, za společenský život; Cena naděje za živý venkov, Rádlo – Bílá stuha, za činnost mládeže, Nová Ves n. N. (všechny okr. Jablonec n. N.) – Zlatá stuha a krajský vítěz.

Více informací k exkurzi, včetně nástupních míst a možnosti výběru oběda, viz níže.

Pozvánka s přihláškou na exkurzi, která navazuje na seminář „Propagace života na venkově, soutěž Vesnice roku“

Regionální odbor SZIF Hradec Králové si Vás v rámci činnosti Celostátní sítě pro venkov dovoluje pozvat na jednodenní exkurzi, která se koná dne 1. 10. 2013. V rámci exkurze budou navštíveny čtyři obce, které v letošním ročníku soutěže Vesnice roku získaly ocenění – stuhy.

Program exkurze:

Nástupní místa a odjezdy:

  6:30  - Jablonec nad Nisou, autobusové nádraží, administrativní budova

  7:00   - Liberec, U Nisy (Rybníček, zastávka pro zájezdové autobusy)

  7:30  - Turnov, autobusové nádraží, administrativní budova

  8:00   - příjezd do obce Záhoří, Oranžová stuha; program se zástupci obce, odjezd v 10.00

10:45 -  příjezd do obce Pulečný (okr. Jablonec n. N, Modrá stuha, Cena naděje za živý venkov; program se zástupci obce, odjezd ve 12:45

13:00   - příjezd do obce Rádlo, Bílá stuha; oběd, debata k exkurzi, zhodnocení akce a další informace, program se zástupci obce, odjezd v 16:15 16:30 příjezd do obce Nová Ves nad Nisou, Zlatá stuha; program se zástupci obce, odjezd v 18:30

Výstupní místa: jako nástupní Uvedené časy mají pouze informativní charakter.

Za organizátory srdečně zve               Aleš Sobel, ředitel RO SZIF

Z organizačních důvodů prosíme potvrzení účasti a nahlášení počtu osob, které se semináře a exkurze zúčastní, na e-mail: Vlasta.Pavlikova@szif.cz, nebo na telefonní číslo 485 246 325, 724 076 142, do 25. 9. 2013.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky