Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Uživatelé DENNÍHO STACIONÁŘE Česká Lípa opět zabodovali na Zimních hrách Speciálních olympiád

odborný zaměstnanec SPOD

  • 24. 01. 2017 09:40
  • Sociální

Sdílet článek

Od 8. - 13. ledna 2017 se v krásném prostředí Horní Malé Úpy v Krkonoších konal 26. ročník ZIMNÍCH HER SPECIÁLNÍCH OLYMPIÁD, které pravidelně připravuje ČESKÉ HNUTÍ SPECIÁLNÍCH OLYMPIÁD pro sportovce s mentálním postižením, děti a seniory.

Letošního ročníku sportovních her se zúčastnilo 215 závodníků a členů doprovodu. Celý týden usilovali o medaile také uživatelé Denních a pobytových sociálních služeb, příspěvkové organizace z České Lípy. Soutěžili v běžeckém a sjezdovém lyžování s nejlepšími sportovci z celé České republiky. Naši uživatelé reprezentovali denní stacionář Česká Lípa velice úspěšně a získali šest medailí, tři zlaté a tři stříbrné.

Zlatou a stříbrnou medaili vybojoval pan Dušan Dušánek ve slalomu a v obřím slalomu, slečna Petra Podešvová získala zlatou a stříbrnou medaili v běžeckém lyžování, slečna Petra Sádlová získala zlatou medaili také v běžeckém lyžování a pan Jakub Kubát získal stříbrnou medaili v běžeckém lyžování na trase 500 m. Slečna Petra Sádlová pojede 14. března tohoto roku na Světové zimní hry Speciálních olympiád do Rakouska, kde bude bojovat v běžeckém lyžování. Všem našim sportovcům srdečně blahopřejeme a děkujeme za krásnou reprezentaci nejen zařízení Denní a pobytové sociální služby, příspěvková organizace.

Mgr. et Bc. Eliška Šťastná Kysilková, Dis. - vedoucí denního stacionáře při zařízení Denní a pobytové sociální služby, příspěvková organizace

Chtěla bych touto cestou vyjádřit velké poděkování všem pracovníkům, kteří se zasloužili o tak úspěšný zážitek a popřát mnoho radosti ze sportovních aktivit. 

Mgr. Ilona Hummelová – ředitelka zařízení Denní a pobytové sociální služby, příspěvková organizace

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky