Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Úvodní konference k projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 01. 03. 2016 08:23
  • Školství

Sdílet článek

Úvodní konference k projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje se uskutečnila ve středu 17. února na krajském úřadě. Veřejnost se podrobně seznámila s aktivitami tohoto projektu a časovým harmonogramem tvorby Krajského akčního plánu Libereckého kraje (KAP LK).

Konference se zúčastnila členka rady kraje pověřená řízením resortu školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti Alena Losová, náměstkyně sekce pro všeobecné vzdělávání Národního ústavu pro vzdělávání Helena Marinková a vedoucí oddělení rozvojových koncepcí Krajského úřadu Libereckého kraje Ivana Pecháčková. Ta přítomné seznámila s Regionální stálou konferencí a vysvětlila, jak je propojena s daným projektem skrze Pracovní skupinu Vzdělávání. Účastníkům konference byla dále jednotlivými metodiky představena klíčová témata projektu.

Projekt Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje je prostřednictvím Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání financován ze strukturálních fondů Evropské unie, státního rozpočtu a z rozpočtu Libereckého kraje. Realizace tohoto projektu byla zahájena v lednu letošního roku a potrvá šest let.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky