Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ustavující Zastupitelstvo Libereckého kraje se koná v úterý 22. listopadu

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 18. 11. 2016 12:42
  • Rozvoj

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje v souladu s § 39 zákona 129/2000 Sb., o krajích, svolal ustavující zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje v roce 2016. Uskuteční se v úterý 22. listopadu od 14:00 hodin v zasedacím sále ve 3. patře Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a v Liberci. Jednání bude přenášeno on-line prostřednictvím internetových stránek Libereckého kraje.

Nově zvolení zastupitelé složí slavnostní slib. Hlavním bodem jednání pak bude volba hejtmana, jeho náměstků a členů Rady Libereckého kraje. Zastupitelé zvolí také členy Výborů regionální rady soudržnosti Severovýchod za Liberecký kraj a zřídí jednotlivé výbory Zastupitelstva LK.

Informace pro veřejnost ke konání ustavujícího Zastupitelstva Libereckého kraje:

Dle provozního řádu zasedacích sálů Krajského úřadu Libereckého kraje vstupuje veřejnost do zasedacího sálu zastupitelstva a přilehlých prostor po schodišti ve vchodu B (vchod je vpravo od hlavního vstupu do budovy).

Vzhledem k tomu, že na ustavující zasedání zastupitelstva je avizován zvýšený zájem akreditovaných novinářů, může být prostor pro veřejnost značně omezen. Ustavující Zastupitelstvo LK bude přenášeno on-line na webových stránkách kraje.

Účast veřejnosti na jednání Zastupitelstva LK se řídí platným Jednacím řádem zastupitelstva a Provozním řádem budovy Krajského úřadu Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky