Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

TÝdny pro NEziskový Sektor Libereckého kraje 2018 začínají tradiční výstavou v liberecké knihovně - vernisáž ve čtvrtek 1. února

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 31. 01. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Zveme vás na slavnostní otevření výstavy NNO LK - letos s názvem "My občané - z neziskovek LK" + putovní výstavy "Pasti, které zabíjejí - můžeme to změnit". Těšit se můžete na Martina Bendu - písničkáře s Matuškovským repertoárem a výborné občerstvení + představení dalších připravovaných akcí a setkání ... Výstavu můžete navštívit v termínu od 1. února do 5. března.

Pozvánka na výstavu: TÝNES

Průběžné informace na FB Asociace Neziskových Organizací LK: /asociacennolk/

Koordinátorka aktivit: Květa Morávková, e-mail: kveta.annolk@seznam.cz

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky