Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Tématem semináře na kraji bude podnikatelský inkubátor

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 18. 06. 2015 09:02
  • Rozvoj

Sdílet článek

Krajský úřad Libereckého kraje pořádá v pátek 19. června od 13:00 hodin seminář na téma podnikatelský inkubátor. Jeho součástí bude i závěrečný workshop k studii „Prověření možnosti vzniku centra podpory inovací/podnikatelského inkubátoru v Libereckém kraji“. Semináře se zúčastní Vít Příkaský, radní pro resort regionálního rozvoje a evropských projektů.

Na programu konference je mimo jiné představení návrhu činností inkubátoru, možné modely inkubace, příklady ze zahraničí a doporučení i představení podmínek, za kterých by měl být inkubátor realizován. V rámci akce bude rovněž představen plán na vybudování zázemí pro podnikatelský inkubátor v budově bývalého Výzkumného ústavu textilních strojů v Liberci.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky