Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Studenta Petra Bernáta z liberecké SOŠ Na Bojišti ocenil ministr životního prostředí

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 06. 2013 18:02
  • Školství

Sdílet článek

Žák Střední odborné školy a Gymnázia Liberec Petr Bernat, byl oceněn ministrem životního prostředí Tomášem Chalupou za úspěchy v ekologické soutěži Enersol 2013.

V soutěžním projektu Enersol - obnovitelné zdroje energie a snižování emisí, zvítězil v letošním krajském kole. Následně úspěšně reprezentoval Liberecký kraj v národním kole i
v dubnové mezinárodní přehlídce v Táboře, kde jeho práce „Úspory energie ve výtahovém průmyslu“ zabodovala i v porovnání s projekty studentů z Polska, Rakouska, Slovenska, Slovinska a Německa.

„Petr Bernat se učí v druhém ročníku tříletého učebního oboru Elektromechanik pro zařízení a přístroje se zaměřením na výtahy. Tento obor je v České republice ojedinělý. Je potěšitelné, že i žák tříletého oboru je schopen uspět v projektové soutěži při silné konkurenci žáků z celé ČR i ostatních států,“ dodal k úspěchu ředitel střední školy Na Bojišti Zdeněk Krabs.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky