Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Space4cities, aneb co nám mohou přinést technologie z kosmického programu

Ing. Karolína Vičanová

manažer projektu Regionální stálá konference

  • 13. 05. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

V Kongresovém centru Praha se 30. května 2019 uskuteční akce Space4Cities, na kterou vás srdečně zveme. Smyslem je inspirovat a informovat zástupce měst, obcí, krajů, regionálních rozvojových agentur apod. o tom, co jim mohou přinést technologie z kosmického programu.

Zástupci Evropské kosmické agentury budou prezentovat patenty, představí se české firmy dodávající do kosmického programu, dále inkubované firmy v ESA BIC Prague/Brno a od kolegů ze zahraničí uslyšíte o dalších využitelných technologiích.

Jednotícím prvkem je využitelnost pro správu města nebo regionu. Samozřejmě bude možné, aby zástupci měst definovali své technologické problémy, pro které budeme následně hledat „space“ řešení společněEvropskou kosmickou agenturou. Dále proběhne neformální networking se zástupci kosmické komunity.

  • Typ akce: Informační den
  • Datum: 30. května 2019
  • Kde: Kongresové centrum Praha, Praha 4

Vstup je zdarma na základě registrace, která je již otevřena, viz tento ODKAZ.

 

Kontakt pro další informace:

Ing, Pavel Habarta, e-mail na pořadatele: habarta@tc.cz

 

logolinka_rozsirena_barevna

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky