Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Severní byznys je krutej / powered by PechaKucha

Ing. Karolína Vičanová

manažer projektu Regionální stálá konference

  • 28. 03. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Lipo.ink spojili síly s CzechInvest a Občanskou Besedou Železný Brod a připravili program věnovaný podnikavcům z Libereckého kraje a jejich inspirativním příběhům. Populární formát prezentací PechaKucha se vrací do Železného Brodu a i tentokrát to bude speciální večer!

Že to bude o naleštěných lakýrkách a nažehlených košilích? Kdepak. Pustit se do byznysu totiž není žádná legrace a vedle úsilí to vyžaduje výdrž, nápad i kreativitu. A je jedno, jestli zrovna budujete pivovar, stavíte robota, nebo zachraňujete tradiční výrobu perličkových vánočních ozdob.

Kdo si tedy užije svých 20x20 sekund na pódiu? Namátkou – vizuální studio Stroy, pivovar Volt, robot Matylda, studio Piršč, značky Petit Lulu, Rautis a další. Více přednášejících naleznete na plakátu k akci.

Akce se koná již 12. 4. 2019 od 19:45 hodin v KC Kino Železný Brod. Vstupenky v předprodeji za 100 Kč nebo na místě za 120 Kč. Předprodej vstupenek na pokladně kina nebo v IC Železný Brod.

Více informací k akci na /cs/akce-detail/severni-byznys-je-krutej-powered-by-pechakucha.

 

logolinka_rozsirena_barevna

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky