Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Senioři z Domova důchodců Jindřichovice pod Smrkem aranžovali květiny

Ing. Petra Foktová

odborný zaměstnanec

  • 31. 05. 2024 10:24
  • Sociální

Sdílet článek

Ve čtvrtek 23. 5. navštívily studentky oboru zahradník Střední školy hospodářské a lesnické Frýdlant Domov důchodců Jindřichovice pod Smrkem, p. o. Pro seniory si připravily krásné dopoledne plné zábavy ve formě aranžování květin. Aranžovalo se do zelené aranžovací hmoty a upravovaly se květiny především v jarních barvách jako je žlutá a červená. Překvapivě byl velký zájem o práci s květinami i mezi muži. S aranžováním květin pomáhaly nejen studentky, ale také zaměstnankyně, kterým se netradiční akce také líbila.

Střední škole hospodářské a lesnické, především pak paní učitelce odborného výcviku a studentkám, které se již připravují na konec školního roku, moc děkujeme a těšíme se na další vydařenou spolupráci.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky