Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Roska Liberec - Spolek pro efektivní svépomoc handicapovaných s roztroušenou sklerózou zve na každoroční akci

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 16. 08. 2023 15:17
  • Rozvoj

Sdílet článek

TROUSÍME SE NA JEŠTĚD 2023 - 3. ročník

Termín akce: 9. září 2023

Průběžný start mezi 10-12:00 u centrálního parkoviště pod Ještědem

Cíl –  Pláně pod Ještědem, předpokládaný konec  akce v 17:00

 

I v letošním roce jsme se rozhodli připojit k celorepublikové akci Trousíme se... po ČR, kterou pořádají regionální spolky po celé republice.

Smyslem této akce je umožnit veřejnosti porozumět a blíže se seznámit s životem lidí s roztroušenou sklerózou (RS), kterým tato nemoc vnáší do života různá omezení. 
 

Bohužel vzhledem k nefunkčnosti kabinkové lanovky letos vynecháme kontrolní stanoviště přímo na Ještědu. 

Každý účastník může zvolit výstup podle svých sil a schopností - například využít sedačkovou lanovku na Skalku konečná stanice – Pláně, 924 m) nebo autem na parkoviště Ještědka a pěšky na Pláně ( 1,9 km) nebo jít z Liberce na Pláně pod Ještědem. Na startu dostane každý účastník kromě informací malé občerstvení. 

Účastníci se formou kvízu dozvědí o životě s roztroušenou sklerózou, vyplněné kvízy budou odměněny. Pro děti bude připravena dílnička korálkování, malování na obličej, hry a soutěže. 

Přijďte si užít pohodový aktivní den s Roskou

Trousíme se na Ještěd 2023

 

Zdroj: ROSKA LIBEREC 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky