Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Regionální stálá konference Libereckého kraje schválila Krajský akční plán rozvoje vzdělávání

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 30. 06. 2023 10:23
  • Rozvoj

Sdílet článek

Další, již čtyřiatřicáté setkání členů Regionální stálé konference Libereckého kraje se konalo ve středu 28. června  na Krajském úřadu Libereckého kraje Program nabídl zajímavá témata a schválení dokumentu pro rozvoj vzdělávání v kraji na další roky.

Regionální stálá konference je dobrovolnou platformou v oblasti místního a regionálního rozvoje. Zřizována je ve všech krajích a prostřednictvím svých zástupců projednává návrhy v souladu potřeb kraje k nastavení dotačních možností.

„Členy konference jsou zástupci regionálních, místních, obecních a jiných orgánů veřejné správy, hospodářských a sociálních partnerů a subjektů zastupujících občanskou společnost na území kraje,“ uvedl Jiří Ulvr, radní Libereckého kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

„Projekt Regionální stálé konference Libereckého kraje zřizuje pracovní skupiny pro tematické oblasti, mezi nimiž je i vzdělávání. Na 34. jednání došlo ke schválení finální podoby Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje III, který byl nově doplněn o změny na základě připomínek od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky“ doplnil Jiří Ulvr.

Na zasedání konference byla, jako již tradičně, na programu také informace z oblasti dotačních možností pro kraj, aktuality o stavu Integrované strategie (ITI) aglomerace Liberec – Jablonec nad Nisou a Integrované strategie rozvoje venkova, jejíž aktivity prezentuje zástupce krajské sítě Místních akčních skupin. Veškeré podklady z jednání jsou k vidění na stránkách Regionální stálé konference Libereckého kraje.

 

Regionální stálá konference

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky