Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Regionální inovační program

Ing. Suchánková Jitka

administrátor programu dotačního fondu LK- Program č. 2 resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova

  • 31. 03. 2016 13:19
  • Rozvoj

Sdílet článek

Zastupitelstvo Libereckého kraje schválilo dne 29.3.2016 vyhlášení veřejné soutěže ve výzkumu, vývoji a inovacích – „Inovační vouchery 2016-2017“ v rámci Vyhlášení programu 2.2 „Regionální inovační program“ Dotačního fondu Libereckého kraje, oblast podpory „regionální rozvoj“.

Účelem programu je zvýšení konkurenceschopnosti Libereckého kraje prostřednictvím využití inovačního potenciálu firem a současně zefektivnění komercionalizace výzkumu vysokých škol a poskytovatelů znalostí. Celkový finanční objem určený pro toto vyhlášení programu činí 1.900.000 Kč. Žádosti o dotaci je možné předkládat od 2.5.2016 do 15.6.2016.

Podrobné informace o programu naleznete na webových stránkách http://regionalni-rozvoj.kraj-lbc.cz/dotace/22-regionalni-inovacni-program.

S případnými dotazy se můžete obracet na Ing. Evu Benešovou (tel. 485 226 678, e-mail: eva.benesova@kraj-lbc.cz) nebo Ing. Ivanu Ptáčkovou (tel. 485 226 577, e-mail: ivana.ptackova@kraj-lbc.cz).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky