Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada vlády pro nestátní neziskové organizace zveřejnila závěrečnou zprávu z projektu "Firemní dárcovství v České republice - Vývoj, současný stav a překážky rozvoje jeho jednotlivých forem" 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 25. 06. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Bod I./f) přílohy usnesení vlády ze dne 29. července 2015 č. 608 o Státní politice vůči nestátním neziskovým organizacím na léta 2015 až 2020 ukládá předsedovi Rady vlády pro nestátní neziskové organizace, aby připravil a vládě předložil návrh státní podpory rozvoje firemního dárcovství. Pro tento materiál bylo zapotřebí provést výzkum firemního dárcovství v České republice. Sekretariát Rady vlády pro nestátní neziskové organizace využil možnosti financovat takový výzkum prostřednictvím Technologické agentury České republiky z programu veřejných zakázek v aplikovaném výzkumu a inovacích pro potřeby státní správy Beta2. Veřejnou zakázku na provedení tohoto výzkumu získala společnost EEIP, a.s. a závěrečnou zprávu z tohoto výzkumu Vám nyní nabízí ke stažení.

Zpráva: RV NNO Firemní dárcovství v České republice – vývoj, současný stav a překážky rozvoje jeho jednotlivých forem

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky