Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

PROGRAM ANTIVIRUS - PODPORA ZAMĚSTNANOSTI I PRO NNO

Ing. Karolína Vičanová DiS.

manažer projektu Regionální stálá konference

  • 06. 04. 2020 10:58
  • Rozvoj

Sdílet článek

Program MPSV Antivirus – podpora zaměstnanosti je určen i neziskovým organizacím, které jsou zaměstnavatelem. Program ochrany zaměstnanosti Antivirus má pomoci firmám ochránit pracovní místa. Stát bude prostřednictvím Úřadu práce ČR kompenzovat

Příjem žádostí o podporu zaměstnanosti z programu Antivirus bude zahájen 6. 4. 2020 ve 12.00 hod. Podávání žádostí bude plně elektronizované, odkaz na rozhraní bude zveřejněn také na webu Ministerstva práce a sociálních věcí. Žádosti se podávají průběžně, nejde tedy o program s přesně určenou finanční alokací. Veškeré podrobné informace včetně odpovědí na nejčastěji kladené otázky k tomuto programu naleznete rovněž na stránkách Ministerstva práce a sociálních věcí.

Podpora je nastavena tak, že zaměstnavatel bude žádat o refundaci vyplacených náhrad mezd po skončení vykazovaného období, tj. po skončení kalendářního měsíce, za který bude o příspěvek žádat. Za měsíc březen tedy bude zaměstnavatel podávat žádost na počátku měsíce dubna, za měsíc duben na počátku května. Kompletní manuál pro zaměstnavatele k programu Antivirus naleznete ZDE neb si pusťte Videonávod na vyplnění žádosti.

Kontaktní osoby k programu "Antivirus" pro jednotlivé okresy Libereckého kraje jsou:

  • Liberec: Jitka Kuncová 950 132 459; Olga Valecká 950 132 467
  • Česká Lípa: Radek Studený 950 108 430
  • Jablonec nad Nisou: Kateřina Marešová 950 120 458
  • Semily: Stanislava Vyplelová 950 160 43

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky