Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Prezident republiky Miloš Zeman navštívil Grabštejn, Hrádek n., Bor, Lípu a Doksy

Mgr. Langer Jiří

  • 10. 06. 2014 16:46
  • Rozvoj

Sdílet článek

Návštěva prezidenta republiky Miloše Zemana a manželky Ivany v Libereckém kraji pokračovala dnes návštěvou Veterinární základy Armády ČR na Grabštejně v Chotyni, hejtmanova bydliště Hrádku n. N., a poté na Českolipsku, už bez manželky, Nový Bor, Českou lípu a Doksy.

Prezidenta přivítal na chotyňské základně náčelník Centra kynologie Marek Purmenský, prezident s manželkou sledovali výcvik služebních psů a poté paní Ivana ukončila svou návštěvu kraje.

Prezidentská delegace dále absolvovala exkurzi v  sídle firmy KSM Castings CZ v Hrádku nad Nisou, v níž se setkala s vedením společnosti a jejími zaměstnanci, a následně občany města, kde ji na náměstí přivítal starosta Josef Horinka. Po bohaté diskusi s lidmi se prezident zapsal do Kroniky města. V Jitravě (Rynoltice) se na pracovním obědě setkal s 23 e starosty obcí a měst navštívené oblasti.

Odpoledne na náměstích v Novém Boru a České Lípě se opět setkal s představiteli a občany měst, aby návštěvu Českolipska završil v Hotelu Port na Máchově jezeře v Doksech večeří s hejtmanem Martinem Půtou a senátory a poslanci zvolenými za LK

Zítra prezident po jednání s představiteli kraje a církví na téma zajištění hospicové péče a výstavby hospice odjede dodo Jablonce nad Nisou, kde se setká s představiteli a zaměstnanci společnosti Preciosa a.s., a od 12:10 hodin absolvuje setkání s občany města Jablonec nad Nisou.

Ve 13:05 hodin se už bude vítat s představiteli a občany obce Nová Ves nad Nisou (loňská Vesnice roku LK) a v 15. 30 hodin začne na zámku Sychrov závěrečná tisková konference.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky