Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Právě vychází publikace Národní dotační zdroje 2019

Bc. Vendula Koděrová

manažer projektu Regionální stálá konference

  • 13. 05. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Kde a jak mohou samosprávy čerpat finanční prostředky z tuzemských programů v gesci ministerstev a dalších organizací? Na tyto a další otázky odpovídá nová publikace Svazu měst a obcí ČR a Ministerstva pro místní rozvoj.

Jmenuje se "Národní dotační zdroje - Příležitosti a možnosti pro města a obce" a formou souhrnných informací a přehledných tabulek čtenáře provádí dotačními příležitostmi a možnostmi pro města a obce.

V kartách jednotlivých dotačních programů seřazených podle odpovědného ministerstva (vyhlašovatele) a podporovaných oblastí tak každý zájemce nalezne přehledně strukturované informace týkající se podporovaných aktivit, alokace oprávněných žadatelů, míry dotace, podmínek projektových žádostí a další podrobnosti.

Publikace ke stažení ZDE.

Pro další informace kontaktujte: 
Veronika Vároši, Ministerstvo pro místní rozvoj, ředitelka odboru komunikace, mobil: 734 360 704, e-mail: veronika.varosi@mmr.cz 

Alexandra Kocková, zástupce pro komunikaci, Svaz měst a obcí ČR, mobil: 725 607 753 , e-mail: mailto:kockova@smocr.cz

 

RSK_LK_logolink_rozsireny_RGB

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky