Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pracovnice krajského úřadu si vymalovala uznání Ceny Modrého slona 2015

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 22. 06. 2015 15:11
  • Rozvoj

Sdílet článek

Zaměstnankyně Krajského úřadu Libereckého kraje, Jana Ottlová, získala Cenu Modrého slona 2015. Čestné uznání dostala za uměleckou tvorbu prezentovanou na X. ročníku stejnojmenné soutěže, u příležitosti deseti let trvání projektu.

Mé výtvarné práce, které pravidelně kreslím, viděli o víkendu lidé při udělování Ceny Modrého slona v liberecké zoologické zahradě. Dostala jsem za ně medaili a diplom,“ neskrývala radost Jana Ottlová, která se přišla s cenou pochlubit i svým kolegům do práce.

Krajský úřad Libereckého kraje pracovníky se zdravotním znevýhodněním zaměstnává na různých pozicích běžně, Jana Ottlová je jedním ze dvou zdravotně postižených, kteří již několik let na úřadě pracují.

Krajský úřad běžně lidi se zdravotním znevýhodněním zaměstnává a Jana Ottlová patří mezi ně. Téměř každý den se s ní setkávám a cenu jí velmi přeji. Vím, že je činorodá a nejenom výtvarné tvorbě se věnuje. K jejímu úspěchu gratuluji,“ poblahopřála Lenka Kadlecová, náměstkyně hejtmana pověřená řízením resortu sociálních věcí Libereckého kraje.

Celostátní soutěž O Cenu modrého slona 2015 vyhlašuje Sdružení Artefaktum.cz a Centrum pro zdravotně postižené Libereckého kraje, v rámci projektu „Tvoříme duší…“  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky