Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na seminář Dobrá praxe jako inspirace - příklady úspěšných projektů měst a obcí

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 09. 2017 11:13
  • Rozvoj

Sdílet článek

Regionální stálá konference Libereckého kraje pořádá na interaktivní seminář na téma „Dobrá praxe jako inspirace - příklady úspěšných projektů měst a obcí“. Seminář určený především pro starosty obcí a měst Libereckého kraje se uskuteční ve čtvrtek 14. září 2017 od 14-17 hodin v prostorách Krajského úřadu Libereckého kraje.

V rámci semináře se představí úspěšní žadatelé z řad obcí a měst Libereckého kraje, kteří se podělí o své zkušenosti spojené s přípravou a realizací projektů podpořených z veřejných zdrojů, tzn. z Evropských strukturálních a investičních fondů i národních dotačních titulů. Účastníci budou mít příležitost dotazovat se přizvaných starostů na jejich konkrétní zkušenosti a získat užitečná doporučení pro proces přípravy a realizace projektů.

Seminář se kromě příkladů dobré praxe zaměří také na problematiku projektového řízení, které se bude věnovat projektový manažer s dlouholetými zkušenostmi z oblasti dotačního poradenství. Účastníci se dozvědí, jak vyhledat pro své projektové záměry vhodné finanční zdroje, jak projekt úspěšně připravit a čeho se při jeho realizaci vyvarovat.

Program uzavře příspěvek projektových manažerů z Euroregionu Nisa, kteří budou informovat o tom, jak lze prostřednictvím přeshraničních projektů žádat o prostředky na realizaci malých místních aktivit a drobných investic.

Seminář slouží nejen k předání cenných informací, tipů a rad z oblasti projektového řízení, ale má být zároveň formální výměnou zkušeností a inspirací pro realizaci vlastních projektů.

Kapacita míst na seminář je omezená, proto je potřeba se registrovat předem telefonicky, e-mailem či prostřednictvím formuláře na kontaktech uvedených zde: /kontakty, a to nejpozději do 11. 9. 2017.

logo_MMR_OP_technicka_pomoc

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky