Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvání na seminář Brownfields a greenfields Libereckého kraje

Ing. Vrzáčková Petra

vedoucí oddělení projektů financovaných z ESI fondů

  • 19. 09. 2012 12:43
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj ve spolupráci s ARR-Agenturou regionálního rozvoje, spol. s r. o. pořádá seminář Brownfields a greenfields Libereckého kraje. Tento seminář se uskuteční dne 2. října 2012 od 10.00 hod. v budově Krajského úřadu Libereckého kraje v zasedací místnosti č. 326 (zastupitelský sál).

„Na semináři se mimo jiné dozvíte aktuality v databázích brownfields a greenfields, které jsou volně přístupné na webových stránkách Libereckého kraje, dále o dotačních titulech, ze kterých je možné získat prostředky na revitalizaci objektů brownfields, informace o současných projektech a mnoho dalšího,“ zve náměstek hejtmana RNDr. Vít Příkaský. Program semináře včetně přihlášky naleznete zde.

Účast na tomto semináři je bezplatná, ale vzhledem k omezené kapacitě sálu je nutné se předem registrovat. Přihlásit se můžete prostřednictvím elektronického formuláře na www.arr-nisa.cz nebo můžete poslat přihlášku na emailovou adresu brownfields@arr-nisa.cz.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky