Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Osm firem získalo ocenění Společnost přátelská rodině

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 11. 2013 16:38
  • Školství

Sdílet článek

Síť mateřských center o.s. vyhlásila výsledky letošní soutěže Společnost přátelská rodině. Na konferenci Efektivní prorodinná politika v praxi převzalo certifikáty osm firem a organizací působících v Libereckém kraji.

 

Předávání cen, které se uskutečnilo v sídle Libereckého kraje v Liberci, zaštítili krajský radní Petr Tulpa, který předával ocenění s členkou rady LK pro řízení školství, mládeže a zaměstnanosti Alenou Losovou.

„V dnešní uspěchané době je často těžké sladit rodinný a pracovní život, proto si velmi vážím oceněných společností, které se snaží svým zaměstnancům vytvářet podmínky a přispět k nalezení optimální rovnováhy mezi těmito oblastmi života,“ uvedla radní Alena Losová.

 

Ocenění Společnost přátelská rodině za rok 2013 v Libereckém kraji získaly organizace:

  • Cestovní kancelář a sportovní agentura SPORTKIDS
  • Dům dětí a mládeže Vikýř, Jablonec nad Nisou, Podhorská 49, příspěvková organizace
  • Ekofarma: Sad u ořechového háje, Jezvé
  • Jana Černá RE-CENTRUM DOMÁCÍ PÉČE
  • KITL s.r.o.
  • Sbor Jednoty bratrské v Novém Městě pod Smrkem
  • Symbio Finance s.r.o.
  • ZŠ a MŠ Žandov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace

 

„Prostřednictvím soutěže se snažíme šířit informace o rovných příležitostech pro ženy a muže a stejně tak i příklady dobré praxe v oblasti slaďování rodinného a pracovního života a motivovat k jejich zavádění,“ vysvětluje krajská koordinátorka Sítě MC Lenka Ackermannová.

 

Projekt dále rozvíjí tradiční kampaň Sítě MC Společnost přátelská rodině. Specifikum spočívá právě v zaměření na rodinnou problematiku oproti obdobným soutěžím, které jsou zaměřené spíše na genderovou vyváženost. Kampaň je tedy zavedenou značkou, které si firmy považují a o kterou usilují.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky