Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Oblastní spolek Českého červeného kříže Jablonec n. N. zve na setkání dobrovolníků Jablonecka - úterý 20. únor

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 30. 01. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Novoroční setkání dobrovolníků Jablonecka“ již několik let probíhá jako neformální setkání organizací a jednotlivců, kteří se podílejí na rozvoji komunitního života v našem městě, okrese, kraji. Nejen, že máme možnost se  seznámit s činností různých organizací, ale otevíráme i témata, která nás trápí, která nám ztěžují naši činnost. Děkujeme i těm, kteří vytvářejí pozitivní obraz svých organizací a tím i svého města, regionu, kraje. Hostem naší akce je PHDr. Jiří Tošner, ikona dobrovolnictví v ČR a nositel mnoha inovativních myšlenek, které jsou dnes již běžnou praxí.

Akce se koná  v úterý 20. 2. 2018 od 16:00 hodin ve velkém sále spolkového domu 
v Jablonci nad Nisou a svoji činnost představí:
OS ČČK Jablonec nad Nisou, Mateřské centrum Jablíčko, Útulek Dášenka, Okresní sdružení hasičů, ČMS Jablonec nad Nisou, Skaut, středisko Watakí Jablonec nad Nisou, Český svaz žen - ZO okres Jablonec n. N.

Činnost jakékoliv neziskové organizace, jejíž činnost je závislá na členech, je důležitou součástí komunity. Ať jste sami osobami, které přemýšlejí o dobrovolnictví, nebo jste již členy, dobrovolníky některých organizací, je tato akce určena Vám. Tato akce je nejen malým poděkováním, ale i chvílí, kdy můžeme vzájemně vznést otázky, započít konstruktivní dialog a něco začít měnit. "Na počátku bylo slovo." Slovo je mocný nástroj a slovem začíná každý čin, každá akce. Takže pojďte s námi zažehnout jiskru skrze slovo.

Pokud by měl ještě někdo zájem prezentovat svoji činnost, potřebuji, aby se mi obratem ozval, ještě 2 místa jsou k dispozici. Jinak - letáčky o své činnosti můžete dodat všichni (ideálně týden před akcí) a my je vystavíme na stolech pro všechny účastníky.

Prosím Vás, z kapacitních důvodů, o zpětnou informaci, zda můžeme počítat s Vaší účastí na této akci: e-mailem na dohnalova@cck-jablonec.cz nebo telefonicky, SMS mob. 702 191 003.
S přáním hezkého dne Kateřina Havlová, ředitelka úřadu OS ČČK Jablonec n. N.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky