Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Novou strategii rozvoje kraje pomohlo tvořit 271 lidí

Zuzana Šiftová

vedoucí oddělení rozvojových koncepcí

  • 21. 06. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Dne 18. června 2019 proběhlo 3. jednání pracovní skupiny Vzdělávání, zaměstnanost a zaměstnatelnost, které uzavřelo nejen 3. kolo, ale vlastně celé projednávání dokumentu Strategie rozvoje Libereckého kraje 2021+ v rámci tematických pracovních skupin.

V průběhu 3. kola jednání byla upravena a odsouhlasena příslušná vize a byl sestaven návrh aktivit, které budou hlavní součástí návrhové části dokumentu.

Třetího kola se zúčastnilo celkem 174 lidí. (v 1. kole to bylo 221 a ve 2. kole 214 lidí). V rámci všech tří kol se na zpracování a tvorbě dokumentu podílelo celkem 271 lidí (jednotlivců), z nichž více než třetina (101) se zúčastnila všech tří jednání a 21 lidí se dokonce aktivně podílelo na práci ve více pracovních skupinách.

V další fázi zpracování dokumentu bude možnost zasílat připomínky a podněty k jednotlivým částem dokumentu elektronicky prostřednictvím připraveného formuláře a první ucelená verze pak bude představena v rámci podzimního závěrečného setkání aktivních členů pracovních skupin.

Bližší informace k dokumentu jsou k dispozici zde.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky