Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Novoborská VOŠ sklářská a SŠ nabízí řemeslníkům přezkoušení

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 01. 2013 11:40
  • Školství

Sdílet článek

 

Novoborská Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola se stala autorizovanou osobou pro profesní kvalifikaci. Škola nabízí zájemcům v řemeslných oborech Sklář, Hranař, Kulič a Malíř skla přezkoušení jejich odborné úrovně.

Tato profesní zkouška je určena těm uchazečům, kteří již dobře svůj obor znají a nějaký čas ho vykonávají a potřebují pro svého zaměstnavatele doklad o přezkoušení své odbornosti.

 Zájemci tedy neprocházejí žádným přípravným kurzem, mohou si přímo u vedení školy domluvit termín této zkoušky. Po úspěšném absolvování získají uchazeči osvědčení o tzv. „profesní kvalifikaci“, které jim pomůže pro vykonávání jejich zaměstnání.

Bližší informace naleznete na našich webových stránkách: http://www.glassschool.cz/cs/244-Profesni-kvalifikace.html

 Nebo na internetové adrese: http://www.narodni-kvalifikace.cz/ pod tímto odkazem Technická chemie a chemie silikátů.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky