Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Noční zubní pohotovost o víkendech a svátcích již slouží občanům a návštěvníkům kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 04. 2015 15:52
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Jak funguje zubní ordinace AAdent v Liberci v Rochlicích MUDr. Ahmada Abu Bakera, která od 1. dubna poskytuje o sobotách, nedělích a svátcích od 18 hodin večer do 6 hodin rána následujícího dne pohotovostní službu zubních lékařů pro občany Libereckého kraje, se 9. dubna v 15. 30 hodin přijede přesvědčit krajský radní pro zdravotnictví Petr Tulpa.

„Chci se seznámit s panem doktorem osobně a prohlédnout si zařízení ordinace. Jsem rád, že je možné nabídnout zubní pohotovost i v noci pacientům z celého Libereckého kraje i těm, kteří plánovaně či náhodně navštíví náš kraj a přepadne je problém s bolestí zubů.“ řekl radní.

Do ordinace mohou přijít pacienti s náhle vzniklými bolestivými stavy zubů nebo při zhoršení průběhu léčby zubů, pokud nemohou být ošetřeni svým registrujícím zubním lékařem.

Za využití zubní pohotovostní služby je pacient povinen zaplatit regulační poplatek ve výši 90 Kč. (Doklad o zaplacení regulačního poplatku bude vystaven lékařem na žádost pacienta).

Každý pacient obdrží o diagnostickém nebo léčebném výkonu záznam pro další využití, např. k přijetí do ústavní péče nebo ke kontrole u svého registrujícího zubního lékaře.

MUDr. Ahmada Abu Bakera najdete na adrese:

Boleslavova 1136/4, Liberec – Rochlice

ordinační hodiny: sobota, neděle a svátky,

od 18:00 hodin do 6:00 hodin následujícího dne

telefon do ordinace:  +420 606 367 953, www.aadent.cz

I nadále bude podle Petra Tulpy fungovat zavedený systém služeb zubní pohotovosti, tzn., o víkendech a svátcích v době od 8,00 do 12,00 hodin slouží lékař v Krajské nemocnici Liberec, a.s., na Semilsku a Českolipsku pak pohotovost zajišťují jednotliví zubní lékaři ve vlastních ordinacích.

Podrobný rozpis služeb na: http://zdravotnictvi.kraj-lbc.cz/page830/pohotovostni-sluzby-v-oboru-zubni-lekarstvi

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky