Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejlepší bubeníci se sletí do Smržovky

Šírová Květa

  • 15. 10. 2013 14:55
  • Rozvoj

Sdílet článek

Tradiční Slet bubeníků se ve dnech 16. a 17. října bude konat ve smržovském Parkhotelu. Již 12. ročník zahájí ve středu v 17 hodin koncert pro handicapované děti i dospělé a jejich doprovod. Vše vyvrcholí ve čtvrtek od 20.30 hodin velkolepým koncertem bubeníků pro širokou veřejnost v rámci Still in Space Tour 2013.

 

„Slet bubeníků je na území Libereckého kraje výjimečnou, ale již tradiční akcí. Ve Smržovce je z velké části věnovaný handicapovaným dětem i dospělým, kteří se aktivně zapojují do průběhu odpoledního koncertu. Proto také Liberecký kraj tuto akci podporuje. V letošním roce bylo na Slet bubeníků věnováno 20 000 Kč. Určitě všem doporučuji se koncertů bubenické špičky účastnit,“ zve na dvanáctý ročník Ivana Hujerová, radní Libereckého kraje pro regionální rozvoj a evropské projekty, pod jejíž záštitou se letošní ročník koná.

 

Ve smržovském Parkhotelu se představí Pavel Fajt, Miloš Vacík, David Koller, Oona Kastner, Tomáš Reindl, Pavel Koudelka a Ondřej Anděra.

 

Akci pořádá  Město Smržovka ve spolupráci s Alter-NATIVE Music Production a Patrikem Bonnanem.

 

Více informací najdete na www.sletbubeniku.cz, www.smrzovka.cz nebo u Magdy Rajtarové z Kulturního střediska Smržovka, tel.: 483 369 325, magda.rajtarova@smrzovka.cz.

 

PROGRAM:

 

středa 16. října

17 hodin - koncert pro handicapované děti i dospělé a jejich doprovod, vstup zdarma, vstup do sálu od 16.30 hodin

 

čtvrtek 17. října

20.30 hodin - koncert; vstupné v předprodeji 170 Kč/na místě 200 Kč

na večerní koncert místa pouze k stání, resp. k tanci, omezený počet vyhrazených míst bude

k dispozici pouze pro vozíčkáře a tělesně handicapované, vstup do sálu od 19.45 hodin

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky