Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Navrhni projekt a vyhraj skvělé ceny

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 09. 2014 14:35
  • Školství

Sdílet článek

Úspěšná celorepubliková soutěž Navrhni projekt, kterou už třetím rokem pořádá Ministerstvo pro místní rozvoj pro středoškoláky a jejich pedagogy, pokračuje i letos a to do 31. listopadu. Vyhrát můžete tablety, elektronické čtečky, ultrabooky, nebo jinou ze zajímavých cen.

 

Úkolem studentů je, aby se rozhlédli po svém okolí a zamysleli se, jak a k čemu by se dala v jejich okolí využít podpora z evropských fondů. Toto téma projektu studenti pak upraví podle aktuálních oblastí podpory nového programového období 2014-2020. Na projektování nezůstanou sami - připraveni pomoci jsou koordinátoři krajských Eurocenter, kteří poradí s výběrem operačního programu a nabídnou pravidelné konzultace projektů po celou dobu soutěže.

 

Novinkou letošního ročníku je originální komiks a návodný manuál. Zapojit se mohou všichni studenti a pedagogové středních škol bez ohledu na obor studia či zaměření školy. Projekty mohou soutěžící zasílat e-mailem do kanceláří Eurocenter do konce listopadu. Ti nejlepší v prosinci změří síly v regionálních kolech před zástupci regionálních rad. Soutěž vyvrcholí lednovým finále, ve kterém porota zvolí tři nejlepší projekty z celé ČR. Osvědčený koncept soutěže pro středoškoláky seznamuje hráče s problematikou projektového řízení a s fondy EU.

 

Pravidla a podrobné informace o soutěži naleznete na webových stránkách www.navrhniprojekt.cz. Další informace můžete získat v Eurocentrech, nebo na bezplatné telefonní lince Eurofon 800 200 200 nebo na webu www.strukturalni-fondy.cz, kde je pro uživatele zprovozněn interaktivní chat.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky