Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana Radek Cikl přivítal nové ředitele škol a školských zařízení

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 06. 2012 15:31
  • Školství

Sdílet článek

 

V sídle Krajského úřadu LK v Liberci přivítal v pondělí náměstek hejtmana LK pro školství Radek Cikl (ČSSD) nastupující ředitelé základních a středních škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem.

 „Vážení ředitelé, prošli jste náročným konkurzním řízením a já vám musím složit obdiv, že jste tento nelehký úkol zvládli. Nyní vás příštích šest let čeká náročná práce, která se ale začne zúročovat až po letech. Jak říkají někteří zkušení šéfové školských zařízení, dobrým ředitelem se člověk může stát za dva až tři roky, což je v podstatě polovina vašeho funkčního období, pro které jste byli jmenováni. Čeká vás zcela jiný způsob práce, než na jaký jste ve své pedagogické práci byli zvyklí, a já vám do této práce přeji hodně štěstí a úspěchu.“ Řekl mimo jiné novým ředitelům náměstek hejtmana.

V obdobném duchu hovořila i vedoucí Odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu KÚ LK Jiřina Princová, která nastínila organizační strukturu svého odboru, a poté se představili jednotliví vedoucí oddělení.

Na závěr se představili také jednotliví ředitelé zaměstnancům odboru, protože budoucí spolupráce bude stát kromě jiného samozřejmě i na osobních kontaktech.

 

Noví ředitelé:

 

Gymnázium, Česká Lípa, Žitavská 2969 – Mgr. Lenka Řebíčková

Gymnázium a SOŠ pedagogická, Liberec, Jeronýmova 425/27 – Mgr. Jaroslav Šťastný

Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1 – Mgr. Petr Luksch

SUPŠ sklářská, Kamenický Šenov, Havlíčkova 57 – Ing. Petr Kolč

SUPŠ a VOŠ, Jablonec nad Nisou, Horní náměstí 1 – Mgr. Bc. Martina Baumannová

ZŠ a MŠ pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7 – Mgr. Vít Šťastný

Základní škola, Jablonec nad Nisou, Liberecká 1734/31 – Mgr. Fronika Burešová

ZŠ a MŠ při nemocnici, Liberec, Husova 357/10 – Mgr. Petra Ouředníková

Dětský domov, Česká Lípa, Mariánská 570 – Mgr. Ilona Hellerová

PPP, Jablonec nad Nisou, Palackého 48 – Mgr. Ivana Ullmannnová

PPP, Liberec 2, Truhlářská 3 – Mgr. Jana Hlavová

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky